Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ>سینما - مهر نوشت: کارتونیستی که ادعا کرده بود تصاویر و داستان «پاندای کونگ فو کار» از ایده ‌وی سرقت شده و علیه کمپانی دریم ورکز شکایت کرده بود به ۲ سال زندان و پرداخت سه میلیون دلار خسارت محکوم شد.

بنابر اعلام گاردین، جیمی گوردون در حالی محکوم شد که تا ۳ میلیون دلار به کمپانی دریم ورکز انیمیشن برای هزینه‌های دادرسی بپردازد که سال ۲۰۱۱ شکایتی برای رعایت نکردن کپی رایت از سوی این کمپانی به دادگاه برده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادعا کرده بود انیمیشن مشهور «پاندا کونگ فو کار» از روی شخصیت‌های وی دزدیده شده و داستان این کمدی انیمیشن در سال ۲۰۰۸ نیز اقتباسی از داستان فیلم وی است.

به گفته دادستان، او پیشتر انیمیشنی درباره پانداها ساخته بود ولی پس از دیدن فیلم بلند دریم ورکز با این مضمون طراحی شخصیت‌هایش را تغییر داد و اسم داستانش را هم «قدرت کونگ فو پاندا» گذاشت و به دادگاه شکایت کرد و مدعی شد که انیمیشن «پاندای کونگ فو کار» از وی سرقت شده است.

گوردون ۵۱ ساله کمپانی دریم ورکز را برای نقض کپی رایت به دادگاه کشاند و درخواست دریافت ۱۲ میلیون دلار غرامت کرد، اما دریم ورکز از گرفتن رضایت وی در خارج از دادگاه خودداری کرد و این پرونده بیش از ۲ سال در دست بررسی بود و برای این استودیو هزینه‌ای ۳ میلیون دلاری برای دادرسی ایجاد کرد.

دریم ورکز بعدا کشف کرد که گوردون برخی از طراحی‌های خودش را از کتاب‌های طراخی دیزنی برای انیمیشن «شیر شاه» برداشته است. گوردون همچنین تمام سوابق مربوط به طراحی‌هایش را از کامپیوتر پاک کرده و در ادای سوگند نیز دروغ گفته بود. او در نهایت توسط هیات منصقه فدرال برای تقلب و شهادت دروغ به ۲ سال زندان محکم شد.

ادعای گوردون در دوره‌ای مطرح شد که هالیوود از این بابت در فشار زیادی بود و با موارد مشابه روبه‌روشده بود. در ماه مارس فیلمنامه‌نویس «فراخوان نهایی» نیز ادعا کرده بود دیزنی فیلمنامه او را برای ساختن «زوتوپیا» سرقت کرده و همزمان این کمپانی نیز موفق شد تا رای موافق دادگاه را در برابر نویسنده‌ای که ادعا کرده بود داستان «دزدان دریایی کاراییب» از نوشته وی سرقت شده، کسب کند.

قسمت نخست انیمیشن «پاندای کونگ فو کار» سال ۲۰۰۸ و سومین فیلم از این انیمیشن موفق سال ۲۰۱۵ اکران شد.

57244

کلید واژه‌ها : انیمیشن - سینمای جهان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۸۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: «کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آن‌ها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابر‌ها سفر می‌کنند.»

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» به کارگردانی محمد لطفعلی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی هادی فیروزمندی از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره، به سومین دوره جشنواره بین‌المللی انیمیشن کاریبتونز (Caribetoons International Aanimation Festival) کلمبیا راه یافت.

این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ می ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سانتا مارتا‌ی کشور کلمبیا برگزار می‌شود.

همزمان با اولین حضور بین‌المللی «آوای ابرها»، از پوستر بین‌المللی این اثر که طراحی آن برعهده سینا رعیت‌دوست بوده است، رونمایی شد.

هدف جشنواره کاریبتونز، تشویق ساخت انیمیشن‌های سمعی و بصری و همچنین ارایه سناریوهایی‌ست که در آن شیوه‌های دیجیتالی توسعه یافته به کار برده شده است. همچنین این رویداد استعداد‌هایی را که در این حرفه در سطح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی مطرح می‌شوند، شناسایی می‌کند.

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آن‌ها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابر‌ها سفر می‌کنند...

دیگر عوامل این اثر عبارتند از؛ مدیر هنری: محمد لطفعلی، طراحی و ترکیب صدا: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین، تدوین، انیمیشن و کامپوزیت: سینا پورجلال، مهدی خماریان، طراح گرافیک: سینا رعیت‌دوست، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول: مرکز فیلم جوان سوره.

پخش بین‌المللی این انیمیشن کوتاه برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.

دیگر خبرها

  • آزادی بانوی زندانی پس از ۶ سال حبس در البرز
  • ۸ انیمیشن کلاسیک که باید حتما ببینید | از والت دیزنی تا میازاکی
  • وقتی باشگاه های فوتبال از برنامه های دوستیابی برای انتخاب سرمربی جدید خود استفاده می کنند / انیمیشن بلیچر ریپورت
  • شهر شلوغ پلوغ
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری می‌گیرد
  • تونل فراری که زندانی ها را مستقیم به مقر پلیس برد! | تصاویر